fbpx

Recenzije

Leonida Starčević


Ja sam jako vesela da sam uspjela doći na radionicu, počela sam tapkati, mislim konačno kvalitetno, puno mi je sad jasnije i lakše. Prvi dan mi je trebao da odredim uopće redoslijed prioriteta tapkanja. To mi je isto bili vrlo zanimljivo, jer mi je sve važno, a ne mogu sve strpati u jedan koš! U svakom slučaju daljnja komunikacija s polaznicima radionica je dobra, no vi to sami isto znate. Sjajna ste mlada žena, želim vam uspjeh i lakoću u vašem radu! Hvala vam bezbroj puta.

Sonja Kezerić


Tapkačice i tapkači, jednostavno imam snažnu potrebu s vama podijeliti što i kako, koliko meni donosi ovo tapkanje. Savršenooo!!! Ne odustajte! Ovo je jedna metoda koja djeluje, ali stvarno djeluje, i zahvalna sam na njoj. Treba biti uporan i tapkati, tapkati svaki dan. I stvarni rezultati stižu. Toliko je promjena nastalo u mom životu, dobrih, pozitivnih promjena. Toliko sam sretna da sam srušila blokade koje sam nosila skoro 30 godina kroz život. Koji sam teret skinula sa sebe. Osjećam se lagana, sretna, opuštena, zadovoljna. Toliko sam zahvalna Danijela Medaković što je ušla u moj život. A toliko sam sumnjala, sumnjala u sve i svakoga na oslobađanju od natrpanih predložaka. Uspjeh, to je jedna riječ a sadrži milijarde sitnih važnih djelića. Hvala Danijela! Ljudi znani i neznani, tapkajte i doživite ispunjenje snova i želja!

Maja


Kada sam krenula putem osobnog razvoja nisam ni mogla zamisliti da ću doći do tehnike kao što je tapkanje. Isprva se um bori, i uvjerava kako je sve ovo ludo i potuno nepotrebno, ali postoji taj jedan unutarnji glas koji te vodi tijekom cijeloga toga putovanja.. I bitno mu je se prepustit, i važno mu je vjerovat. Ja jesam. Ja sam mu vjerovala. I tapkala sam. Svaki dan. Uvjerenja su se rastapala, a osjećaj mira je bio sve više prisutan. Na površinu su izlazile različlite emocije, i polakao su stizali trenuci kada je bilo potrebno suoćiti se sa samim sobom. Tijekom cijelog toga putovanja imate osjećaj da vas Danijela drži za ruku. Svjesni ste da je sva odgovornost na vama, ali imate osjećaj da vam Danijela čuva leđa. Ponekad vas iznenadi svojim pitanjem, ponekad iznenadite sami sebe, ali ne odustajete i uvijek možete prinaći podršku u Danijeli i njenim intuitivnim afirmacijama za tapkanje. Netko vam je postavio ogledao ispred lica i došao je trenutak da rastete.I divno je da vas na tom putovanju prati jedna duša, koja je puna ljubavi ali ipak nepristrana i objektivna, baš ono što vam u tim trenucima rada na sebi treba. Tapkanje je divna tehnika za razbijanje svih predrasuda, za otkrivanje samih sebe i za rješavanje dugotrajno potisnutih emocija i stanja. I zato samo hrabro. Danijela hvala ;* M.

Ivana Kolić Jović


Danijela Medaković je stručna, praktična i ugodna praktičarka EFTa. S njom se čovjek zaista osjeća (kako to ona lijepo kaže) “u redu takav kakav je”. A tehnika je za mene fantastična, probala sam razne tehnike i načine nošenja sa svojim emocionalnim stanjima i EFT je upravo ono što sam tražila.Kako se i sama bavim tijelom i pokretom ta tjelesna komponenta mi je kod drugih tehnika nedostajala. Zaista, tapkanje je primjenjivo baš na SVE. Ivana Kolić Jović, Rijeka, polaznica programa Tapkanjem do financijske slobode i Mala škola samopouzdanja.

Borka Živković


Ja, koju su noćne more mučile baš svake noći (više od osam godina) i ja koja sam se naučila živjeti sa vlastitim morama, svake noći. Ja koja sam osvijestila da strah koji osjećam kad me probudi mora i lupanje srca je samo mora. Ja sam otkrila najbolji mogući efekt kuckanja. Iako nisam kuckala zbog toga. Ponovo sam počela spavati. Polaznica programa Tapkanjem do financijske slobode.

Krunoslav B.


Bolovi u leđima, vratu, vrtoglavice, nervoza, anksioznost, strahovi od svega. Nisam mogao ni zamisliti da će mi tapkanje tako brzo pomoći. U svega 7 dana vidio sam konkretne rezultate . Rad sa Danijelom je ugodan, od prvog trenutka se vidi da je profesionalac sa velikim znanjem. Individualan klijent.