fbpx

Odricanje od odgovornosti

Dobrodošli na stranicu Tapkanje.eu!

Ova Izjava odricanja od odgovornosti sadrži važne informacije koje je važno da znate.

Obratite pažnju na sljedeće:

Informacije koje ćete naći na ovoj web stranici, blogu i pripadajućem Youtube kanalu, uključuju ideje, sugestije, tehnike, postove na društvenim mrežama, metode, procese, videa, materijal za download, meditacije, proizvode i ostale materijale isključivo su edukativnog sadržaja i dijeljeni su kao opće informacije, nisu medicinski ili psihološki savjeti.

Čitajući ovu web stranicu upoznati ćete se s meridijanskom tehnikom, EFT-jem popularno zvanom Tapkanje i ostalim inovativnim energetski orjentiranim metodama baziranim na novom području zvanom energetska psihologija.

Pretpostavka EFT-ja, odnosno Tapkanja je da je protok i ravnoteža tjelesnog elektomagnetskog polja i ostalih suptilnih energetskih tokova iznimno važna za psihičko, duhovno i emocionalno zdravlje te za njegovanje sveopćeg dobrog stanja. Tapkanje koristi drevni kineski sistem meridijana s nježnom procedurom tapkanja koja stimulira željene završetke meridijana na licu i tijelu dok se pri tom fokusira na emocionalni intenzitet kako bi ga otpustili i dobilo novu perspektivu gledanja na probleme. Tapkanje ima nekoliko načina primjena, može se koristiti kao alat za samopomoć, kao metoda coachinga i pomoći pri treniranju novih znanja i vještina i kao terapeutska metoda kada se koristi od strane kvalificiranih praktičara koji su profesionalci na području energetske psihologije.

Iako se čini da EFT, odnosno Tapkanje ima obećavajuće rezultate i mentalne, duhovne, psihološke i zdravstvene benefite, metoda još nije u potpunosti istražena od strane zapadnih akademskih, medicinskih i psihološke zajednice još uvijek se smatra eksperimentalnom. Zbog eksperimentalne prirode EFT-ja, odnosno Tapkanja i relativno novog pristupa i pogleda na liječenje opseg njegove učinkovitosti, rizici i koristi nisu u potpunosti poznati. Samim time vi prihvaćate potpunu odgovornost za sve rizike i dobrobiti koje ćete vidjeti na ovim web stranicama, čuti i vidjeti u video zapisima, čuti u snimljenim materijalima, kao i primjenjujući na sebi bilo što od onoga što je predloženo na ovoj web stranici, pripadajućim profilima na društvenim mrežama i Youtube kanalu.

Ukoliko odlučite dobrovoljno koristiti EFT, odnosno Tapkanje na prethodno proživljenim traumatskim događajima uspomene na te traumatične situacije mogu nestati pa ako ćete trebati pravno svjedočiti o njima moguće je da nećete moći svjedočiti o tom pravnom incidentu.  Iako ljudi stalno izvješćuju da imaju pozitivna iskustva i pozitivne promjene nakon tapkanja, imajte na umu da je moguće osjetiti emocionalni stres i nelagodu ili fizičku nelagodu dok tapkate, pogotovo ako ste u drugom stanju. Tada vam savjetujemo da prestanete i potražite stručnu pomoć EFT praktičara.

Ova web stranica nudi niz proizvoda, uključujući snimke, DVD-e, online radionice, knjige i puno snimaka koje možete skinuti a koje pokrivaju širok spektar tema koje možete kupiti online. Vaša kupnja bilo kojeg proizvoda na ovoj web stranici podliježe Ugovoru o proizvodu i bilo kojim drugim uvjetima navedenim na ovoj web stranici, društvenim mrežama, Youtube kanalu ili email poruci u trenutku kupnje.

Podatci koji se iznose na ovoj web stranici nisu namijenjeni profesionalnoj pomoći, a prijem podataka s vaše strane ne predstavlja klijenta niti bilo koju drugu vrstu profesionalnog odnosa između posjetitelja i stranice Tapkanje.eu (Pravno zastupa Udruga Inkubator sreće, OIB: 52219938001, V.Filakovca 5, Zagreb) i ne smije se pozivati na medicinski, psihološki, coaching ili bilo koji drugi profesionalni savjet. Dok Danijela Medaković koja potpisuje sav sadržaj na web stranici, društvenim mrežama i Youtube kanalu kao certificirani EFT praktičar  ima veliko iskustvo ona nije liječnik ili drugi licencirani pružatelj zdravstvene zaštite.

Bilo koja priča ili iskustvo iznesena ovdje ne predstavlja nikakvu garanciju ili predviđanje ishoda kod individualnog korištenja EFT-ja, odnosno Tapkanja za bilo koji problem. Materijali i linkovi s drugih izvora (koji nisu djelo Danijele Medaković na stranicama tapkanje.eu) objavljuju se u dobroj vjeri i namjeri, ne mogu se zajamčiti istinitost, vjerodostojnost, učinkovitost, potpunost ili korisnost bilo kakvih informacija ovdje, kao ni na bilo kojoj društvenoj mreži, Youtube kanalu ili ostalim publikacijama. Udruga Inkubator srećene prihvaća nikakvu odgovornost za upotrebu ili zlouporabu informacija sadržanih na ovoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na prisvajanje demonstracija, obuka i ostalih aktivnosti od strane trećih osoba.