O MENI

Moje ime je Danijela Medaković, certificirana sam EFT praktičarka  i autorica platforme tapkanje.eu s pripadajućom Facebook stranicom, Youtubeov sam partner s Youtube kanalom i Instagram profilom gdje možete pobliže upoznati mene i moj način rada. Pišem tekstove za portale Budidobro.com i atma.hr  i za blog koji možete naći OVDJE. 

Od malena sam znala da smo svi ovdje s nekom svojom svrhom. Ali ja sam za svojom tragala godinama!

Moja želja od djetinjstva je bila da budem učiteljica i da podučavam. Slijedeći taj smjer upisala sam i studij Razredne nastave, ali me život odveo u nekom sasvim drugom pravcu. Ali ne daleko od podučavanja.

U svojoj 24 godini sam se kompletno raspala da bi se ponovo malo po malo krenula dizati i sastavljati. To je bio period u kojem mi život nije imao smisao i iako sam imala dobro plaćen posao, prijatelje, partnera, slobodu neki dio mene je nedostajao. Duboko u sebi sam znala da život JE I MORA biti više od toga.

Tu počinje moj put osobnog razvoja. Krenuo je polako, nesigurno i na klimavim nogama. Baš kao dijete koje polako pokušava hodati, ali mu je sve to nepoznato i osjeća se nesigurno. I bilo je tu puno rada, suza, odustajanja i ponovnog kretanja, pitanja ima li taj rad na sebi uopće smisla…

Trajalo je to tako neko vrijeme dok nisam shvatila da itekako ima smisla i da ja to zaslužujem i dugujem sama sebi i onom djetetu u meni koje je sanjalo da će promijeniti svijet.

Slučajno, iako znamo da slučajnost ne postoji, sam negdje u bespućima interneta načula za jednu tehniku koja djeluje jako brzo i jako je jednostavna. I krenula istraživati u tom pravcu. Svaki članak, knjiga, video koji sam pročitala i pogledala govorio je o iznimnim rezultatima na svim poljima. Nekako duboko u sebi osjetila sam da je to TO!

Bila sam, iako sam nekoliko godina radila na osobnom razvoju, u stanju potpune demotiviranosti, kroničnog nezadovoljstva, sve mi je bilo bezlično i isto. Moj svijet kao da nije imao boje… Kao da gledate kakav crno-bijeli prilično dosadan film. Vjerujem da znate o čemu pričam…

Potražila sam gdje mogu upoznati tehniku u Hrvatskoj i krenula. Kada sam se prvi puta susrela s tom divnom tehnikom rezultati su bili zapanjujući. U samo sat i pol tapkanja ja sam pronašla uzrok moje demotiviranosti…

Iako sam imala prilično teško djetinjstvo i nosila mnoge traume, strahove i uvjerenja o svojoj vrijednosti mislila sam da je prijašnjim radom na sebi to razriješeno. Međutim nije bilo tako… Opet sam se vratila na odnos s majkom i vidjela koliko još boli, tuge, zamjeranja i svega onog lošeg nosim u sebi. I to otapkala. Imala sam osjećaj da mi je s leđa pao ogroman kamen. Ma ne kamen, cijela planina. Poželjela sam je i ja naučiti kako bi mogla pomoći drugima.

Prvo sam krenula s privatnim satovima i treninzima kod praktičarke u Zagrebu. Tri mjeseca sam intenzivno, svakoga dana, tapkala, učila, napredovala… Nakon tog perioda, moj suprug s kojim sam tada bila već osam godina rekao mi je da sam ja potpuno druga osoba i da se vraća ona stara ja. Puna smijeha, novih ideja, planova i veselja…

Nekako suptilno mi je došlo da je upravo EFT moj poziv, moja svrha na ovome svijetu i da ja zapravo jesam učiteljica. Učim ljude da ne odustaju, da postoji jednostavan, brz i siguran alat koji mogu primjenjivati sami i da mogu transformirati svoje živote.

Završila sam tako i obuku za certificiranog EFT praktičara po AAMET-ovim standardima pod mentorstvom Pike Rajnar u Sloveniji kako bi  još bolje, kvalitetnije i  uspješnije mogla izvršavati svoju svrhu, misiju i ljubav. Još uvijek, svakoga dana se usavršavam, učim nove pristupe, načine i metode kako bi cijeli proces tapkanja bio što uspješniji i bezbolniji.

Uz certifikat EFT praktičara, certificirani sam Life coach Coaching akademiji Beograd obrazovana pod supervizijom dr. Vladimira Mišića i NLP Master obrazovan u Tenodi komunikacijama pod mentorstvom Saše Tenodija i Happines Life coach transformational academy.  Također sustavno ulažem u svoje znanje i obrazovanje po pitanju energetske psihologije i pohađam seminare te tematike diljem Europe.

U Hrvatskoj i online održavam radionice, seminare i transformacijske 30-dnevne i 45-dnevne programe u kojima pomažem svojom klijentima da žive onako kako oni žele. Rezultati su odlični.

Majka sam dvoje djece, djevojčice i dječaka i u braku sam 14 godina. Volim reći da je moja obitelj moj najveći učitelji. Jer kada je sve u obitelji u redu znamo da je i sve u životu u redu (svatko će znati na što tu mislim).

Obožavam putovanja i učenje, to su stvari bez kojih ne bih mogla u životu.

Za sva pitanja kontaktirati me možete putem linka ili na mobitel 095 7421 162 

KONTAKT

Možda bi vas moglo zanimati:

Individualan rad

Što je EFT?

Radionice