fbpx

Koliko su loši vaši odnosi?

18. studenoga 2019.

tapkanje

Koliko često u svom životu se se osjećate zarobljeni u krugu negativnih emocija ili događaja oko nečega što vam se događa sada ili zbog nečega što vam se dogodilo u bližoj ili daljoj prošlosti?

To je univerzalni uzorak ponašanja kada stvari krenu nizbrdo, svi mi radimo to na dnevnoj bazi. Kada stvari krenu prema dolje jednostavno nas ponesu negativne emocije i počinju nam se vraćati prošli negativni događaji.

Vrlo je izazovno naći način kako u takvim situacijama u životu ostati pozitivan, jer kada stvari krenu dolje i mi krenemo putem negativnih emocija one se samo množe i kumuliraju i izazivaju još više i još više problema i negativnosti. Sigurno ste se više nego jednom susreli s tim u životu.

Nastavljamo imati probleme zato što podsvjesno ne želimo ili ne možemo osvijestit naš vlastiti obrazac po kojem funkcioniramo i uvjerenja koja imamo.

Najbolji primjer za to su odnosi. Nastavljamo živjeti u lošem braku ili vezi, nastavljamo biti sami i usamljeni, nastavljamo sukobe s obitelji, nesuglasice s prijateljima i ne možemo si pomoći. A negativne emocije poput frustracije, ljutnje, bijesa, nemoći samo bujaju i rastu u nama.

Ali cijelo to vrijeme dok potiskujemo te emocije  i uvjerenja negdje duboko u sebe znamo da će nakon nekog kratkog vremena one postati vrlo bolne a nakon nekog dužeg razdoblja će uzrokovati sveopću preplavljenost negativnošću na svim poljima života. Svi znamo da kada odnosi ne funkcioniraju teško da funkcioniraju i ostala područja života.

Emocije trebamo otpustiti. Emocije kao i naše fizičko tijelo trebaju i žele biti u pokretu, a ne zaglavljene negdje duboko u nama.

Neću vam lagati… za istinski osjetiti i otpustiti potisnute emocije treba imati petlje i hrabrosti. Ali velika većina vas koji sada čitate ovaj tekst ne bi bila na ovim stranicama da nema petlju i hrabrost.

Otpuštanje emocija i obrazaca ponašanja zajedno s našim uvjerenjima i stavovima može biti jednostavno i gotovo bezbolno. Tapkanjem (EFT) možemo sve te negativne emocije detektirati i otpustiti, sva ta zamjeranja, prosuđivanja, loše odnose, povrijeđivanja iz prošlosti, sve to možemo sigurno otpustiti i na njihovo mjesto staviti one divne i pozitivne emocije i podržavajuća vjerovanja koja svi želimo imati i osjećati

Potaknuta vlastitom transformacijom loših odnosa u kojima sam se nalazila i bolne prošlosti koju nisam mogla otpustiti kreirala sam program “Od sukoba do ispunjućih odnosa” koji kroz 4 tjedana intenzivnog svakodnevnog rada na sebi omogućuje svakome od vas da otpusti negativnosti, otkloni energetske blokade i u svoj život unese novu energiju, popravi odnose i preboli prošlost.

Zato ako živite još uvijek u nekoj od prošlih veza i ne možete je preboljeti, ako živite u lošoj vezi, ako imate narušene odnose pozivam vas da se pridružite programu. Jer da, samim time što čitate sigurna sam da imate petlju i promijeniti svoj život i imati ispunjujuće odnose sa svijetom oko sebe.