TAPKANJEM DO IDEALNE TEŽINE

Ako čitate ovaj tekst onda sigurno imate problema s tjelesnom težinom. Bilo da imate višak kilograma, manjak kilograma ili ste jednostavno nezadovoljni vlastitim izgledom.

Također imate i osjećaj bespomoćnosti ili možda demotivirivanosti i kroničan osjećaj nezadovoljstva i sobom i vlastitim izgledom.

Vaš problem s težinom sigurno vam izaziva i neke zdravstvene smetnje, možda vas je čak i liječnik upozorio na to.

I sigurno ste već puno puta pokušali izgubiti kilograme i poraditi na vlastitom izgledu i sigurno ste već puno puta odustali. Ili vam se dogodio popularni jo-jo efekt, izgubite kilograme i onda vam se nekim čudom brzo, prebrzo vrate. 

Problem sa težinom nije samo fizičke prirode, i nije samo manjak kretanja, previše jela, nezdrave navike. Problem sa težinom je puno više i puno dublje. Polazi od naših uvjerenja u vlastitu vrijednost, u to što mislimo da nešto ne zaslužujemo i od puno, puno naših nesvjesnih uvjerenja i obrazaca.

Sve ovo vam govorim iz vlastitog iskustva, jer sam cijeli život vodila bitku s kilogramima i prošla sam ruganje u osnovnoj i srednjoj školi (tada sam težila oko 80 kg, a sada 59 kg), pa naglo gubljenje koje je sa sobom povuklo zdravstvene tegobe, pa i normalnu težinu ali stalan osjećaj manje vrijednosti i nelagode prema vlastitom tijelu. I nije mi bilo lako, i znam da ni vama nije lako.

Svakim viškom kilograma mi skrivamo neku svoju bol, neku svoju neprorađenu emociju, strah, nesigurnost, želju za ljubavlju… I svaki gubitak kilograma sa sobom nosi nove emocije.

Zašto gomilate kilograme? Za to postoji mnogo objašnjenja, ali uvijek su emocionalne prirode i oblik su bijega od boli i negativnih emocija.

Vođena svojim vlastitim iskustvom borbe s kilogramima i borbe s osjećajima koju sam neprestano vodila osmislila sam program Tapkanjem do idealne težine.

U programu radimo na uzroku gomilanja kilograma, na uvjerenjima i podsvjesnim programima koje imamo i otklanjajući uzrok otklanjamo i kilograme; ali ne čarobnim štapićem, nego mijenjanjem obrazaca unutar kojih djelujemo.

Dvije uspješne grupe su iza nas i svaka od 20 predivnih žena ima svoju osobnu priču o transformaciji koju je doživjela.

Prvi puta uvodimo i program vježbanja i prehrane. Kroz iznimno uspješan Budifitmama program Sunčane Seletković http://budifitmama.hr/ svaka od vas dobiva na dar dva mjeseca vježbanja i plan prehrane kroz online program koji je namijenjen kako za potpune početnike tako i za iskusnije vježbače.

Zato primite svoje kilograme u svoje ruke, osvijestite svoje boli i nesigurnosti, prepoznajte ih, prihvatite i otpustite, samim time steći ćete ponovno vjeru u sebe, svoju vrijednost i svoju moć i sve što trebate poduzeti napraviti ćete s lakoćom i vjerom da vi to MOŽETE I ZASLUŽUJETE.

I naravno otpustite sve ali, svi ali su samo IZGOVORI koje ćemo uspješno otapkati. 

U programu radimo i na samopouzdanju, samopoštovanju, samovrednovanju i osnaživanju na svim poljima vašeg života.

Koncept programa je sljedeći:

6 GRUPNIH TAPKANJA– trajanje 2 sata, srijedom  17.5., 24.5.,  31.5., 7.6., 14.6. i 21.6. 2017. od 19:00 do 21:00

3 INDIVIDALNA TERMINA TAPKANJA PUTEM SKYPA ILI TELEFONA– 60-90 min u večernjim ili prijepodnevnim satima između dva grupna tapkanja

ZATVORENA FACEBOOK GRUPA NA KOJU SVAKI DAN STAVLJAM VIDEO TAPKANJA NA TEMU VEZANU UZ PROBLEME S TEŽINOM I GDJE SAM JA STALNO PRISUTNA KAO PODRŠKA ZA SVA PITANJA (ako netko iz svojih razloga nema ili ne želi koristiti Facebook, video može ići svakoga dana na mail, ali onda nije dio grupe koja će sigurno izmjenjivati iskustva. Ovaj način je iz iskustva dokazano odličan za svakodnevnu komunikaciju jer se razvija grupa podrške, a i ja sam također na raspolaganju)

Više o tapkanju kao metodi emocionalne slobode pročitajte klikom na link.

Kotizacijaza cijeli program u trajanju od 45 dana iznosi 1500 kn (mogućnost plaćanja u 3 obroka) rezervacija mjesta uplatom od 200 kn je obavezna zbog ograničenog broja sudionika na maksimalno 10.

Program možete pratiti iz bilo kojeg dijela svijeta jer je potpuno prilagođen za praćenje online. 

Sve upite molim na danijela@tapkanje.eu

Danijela Medaković

EFT praktičar & Life coach

095 7421 162

danijela@tapkanje.eu

www.tapkanje.eu

www.danijelamedakovic.com