fbpx

Samopouzdaniji uz tapkanje

Iako tapkanje-EFT prvenstveno služi u svrhu otklanjanju blokada uzrokovanih negativnim emocijama koje nas dovode do negativnih stanja, bolesti, depresije i svega onoga što ne želimo u našim životima također ga koristimo u svrhu poboljšanja samopouzdanja i naše osobne snage i moći, za postizanje boljih rezultata u sportu i na ispitima…

Tko od nas se ne želi osjećati snažnije, samopouzdanije, sretnije? Ja želim i smatram da uvijek može bolje. Možda ne mislimo na to svakoga dana, ali kada dođe dan da se osjećamo odlično i život nam ide od ruke zapitamo se zašto nije tako svakoga dana.

Tapkanje-EFT je odlična dopuna povećanju zdravijeg načina života i ništa s vama ne mora biti krivo i ne morate imati nikakve probleme niti biti bolesni da biste tapkali. Kao dio zdravijeg i osvještenijeg stila života tapkanje je odlična dopuna vašem emocionalnom zdravlju i kvalitetnijem načinu života. Možemo čak i reći da je tapkanje preventivna medicina jer vam omogućuje kvalitetnije upravljanje vašim emocijama  koje su uvijek u pozadini uzroka svake bolesti.

Tapkati možemo za dobar početak dana, za samopouzdanje pred javni nastup, pred ispit, pred važno sportsko natjecanje, kada želimo tražiti povišicu i u bilo kojoj situaciji kada želimo više i bolje od sebe. Svatko od nas ima neograničene potencijale i resurse, a tapkanjem ih aktiviramo iz naše podsvjesti.

Sin jedne moje klijentice bavi se šahom i za svoje godine postiže vrhunske rezultate. Svi znamo da šah zahtjeva veliku koncentraciju, strateško planiranje i intuiciju jer je potrebno biti dva koraka ispred protivnika. Također mečevi i turniri znaju biti vrlo dugi i iscrpljujući i nekada bude presudna fizička sprema i moć koncentracije i fokusa. Ona se dosjetila da bi prije turniru mogao tapkati kako bi bio još fokusiraniji i intuitivniji. Poslije teškog meča rekao je da se osjećao cijelo vrijeme bistrije i fokusiranije i da nije iscrpljen kao inače. Ovo je odličan primjer kako tapkanjem možemo povećati svoje potencijale i biti bolji i fokusiraniji.

I odlično je to što tapkanje mogu koristiti sve dobne skupine i nema nikakvih ograničenja jer nema ni nuspojava. A tehnika je sama po sebi vrlo blaga i nježna čak i za negativne emocije i traume i dobro educirani praktičar zna bezbolne načine pristupa svakom od problema.

Danijela Medaković

EFT praktičar, Life coach

095 7421 162

danijela@tapkanje.eu

www.tapkanje.eu