fbpx

Promijeni energiju novca- EFT program

Dosta vam je krpanja kraja s krajem svaki mjesec? Živite od plaće do plaće? Kronično vam nedostaje novca makar i za osnovne stvari? Pomoću TAPKANJA (EFT-ja) pokrenite vaše uspavane financije.
Intenzivan EFT program za poboljšanje financijske situacije.
Primjenom tapkanja u naš život nećemo magijom privući novac. Ne, ne, ne… Ovo NIJE takva čarobna metoda.

40 dana raditi ćemo na našim uvjerenjima i podsvjesnim programima i emocijama kojima se sabotiramo da zaradimo više, potrošimo manje i naučimo upravljati novcem kako bi bili zadovoljniji svojom financijskom situacijom. A uz sve to da ostvarimo svoje snove i priuštimo si sve ono što želimo

Za naš odnos s novcem i prema njemu u odrasloj dobi „zaslužni“ su programi iz djetinjstva koje svi  imamo. Da li ste se ikada zapitali kako ljudi koji su odrasli u bogatim obiteljima i sami dobro zarađuju i nikada im ne manjka novca, dok oni koji su odrasli skromnije krpaju kraj s krajem ili neučinkovito troše novac? Jesu li i vama govorili da novac ne raste na stablu? Perite ruke jer novac je prljav? Ne možeš biti pošten i bogat?

Svi današnji financijski problemi su posljedica uvjerenja i posvjesnih obrazaca koje smo kroz život najčešće nesvjesno primili od svoje okoline i onda prepoznali kao svoje istine i tu blokiralali svoju energiju.

I da, neću vam reći da ćete osvojiti jackpot ma koliko god vi mislili da vjerujete u to, jer da nemate preko nekoliko ograničavajućih uvjerenja o novcu (nisam ga zaslužila, nisam ja te sreće, moram se namučiti da zaradim za osnovno, nikada nemam za ono što me veseli) vjerojatno biste ga ili već dobili ili bi vam prestao biti bitan.

Ali reći ću vam da kada izbacite stare programe i uvjerenja, promijenite fokus, i odstranite i očistite sve ono negativno što vas sabotira, imati ćete više novca. I to vam garantiram.

I da, vjerujte da je istina da novac pada s neba. Ispičati ću vam u toku programa svoje priče, imam ih preko nekoliko…

Koncentrirati ćemo se isključivo na novac kao takav, ne na obilje jer velika većina mojih klijenata u današnje vrijeme zapravo i živi u obilju jer obilje je jedan vrlo širok pojam, ali im konkretno nedostaje novac. Tako je ova radionica koncipirana baš na energiju novca.

Koncept programa:

5 GRUPNIH TERMINA SRIJEDOM

5 INDIVIDUALNIH TERMINA JEDNOM TJEDNO –opcionalno

40 DANA SVAKODNEVNA PODRŠKA PUTEM ZATVORENE GRUPE

Program je jedinstven po tome što ja s vama radim svakoga dana, tu sam za vas da vam pomognem u svakom trenutku a tu je i grupa koja vam pomaže svojim primjerima, onome na čemu oni zapinju a i podrška su kada vi zapnete.

SVI koji su prošli ijedan moj program kažu da je moja svakodnevna prisutnost najveća vrijednost jer ih motivira da krenu dalje, da izvrše zadatke. Znate i sami da prođemo kroz puno toga, a ništa ne primjenjujemo svakodnevno. Kada je netko uz nas i kada imamo oslonac lakše se motiviramo da rješavamo svoje probleme.

Termini:

5 termina za redom, počinjemo u ponedjeljak 3.12. 2018. u 18:00

Ostali termini su srijedom

Cijena:

Kotizacija za program iznosi SAMO 800 kn, plativo u 2 obroka (cijena za 40-dnevnu podršku i grupne termine).

Opcionalni individualni termini su za polaznike programa 200 kn umjesto regularnih 300 kn i mogu se nadoplatiti bilo kada u tijeku programa.

Cijena programa kada s uračunatih 5 individualnih termina iznosi 1800 kn.

Sigurno toliko vrijedite sami sebi!

Mjesta su ograničena na 10 za Zagreb i 5 online.

Prijava je obavezna na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162.

Mjesto je rezervirano uplatom 300 kn na žiroračun.

I ako mislite da nemate novaca za to, sjetite se da je novac energija i čim više energija kruži tim postaje sve jača i jača!

 

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu