Preokreni 5 iscrpljujućih emocija -strah, ljutnju, sram, krivnju i tugu -EFT program

Strah, ljutnja, sram, krivnja i tuga najčešće su neugodne emocije s kojima se susrećemo. Ne samo da djeluju kao blokatori i sprječavaju nas da iskoristimo naše potencijale nego i ozbiljno narušavaju i naše zdravstveno stanje. Ponekada čak

Kao što tjelesna bol daje signal tijelu da nešto nije u redu i da taj dio tijela treba zaštititi i sačuvati ista stvar je s emocijama.

Neugodne emocije nam daju signal da trebamo očuvati i staviti fokus na naš emocionalan i mentalan svijet.

U programu “Preokreni 5 iscrpljujućih emocija” kroz 5 tjedana baviti ćemo se sa svakom emocijom posebno i kroz cijeli tjedan staviti fokus na određenu emociju, otpustiti je iz uma i iz tijela i krenuti naprijed s manje tereta i sigurniji u sebe.

Program počinje 3.4. u 18:00.

Kotizacija za program iznosi 500 kn za svih 5 termina ili 150 kn za pojedinačni termin ako ne želite prisustvovati na svih 5 emocija. Za sve je osigurana svakodnevna podrška u zatvorenoj Facebook grupi. Mogućnost plaćanja programa na dva obroka.

Trajanje svakog termina je 1,5 sat i na terminu ćemo obraditi manifestaciju emocije, kako i zašto nastaje, potražiti ćemo uzroke određene emocije i pomoću EFT-ja naučiti kako je preokrenuti u onu pozitivnu. Kroz tjedan ćemo se baviti zadanim tapkanjima koja ćete pratiti u zatvorenoj Facebook grupi.

U programu može sudjelovati maksimalno 12 osoba, 8 u Zagrebu i 4 online.

PRIJAVNICA

Kontaktirati me možete na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162

Radujem se zajedničkom napretku,

Danijela