Otpustite staro, manifestirajte novo

Otpustite staro, manifestirajte novo je radionica nastala nakon uzastopnih radionica za kreiranje nove godine. Kako su se stravri s mentalnih mapa počele ostvarivati iz godine u godine u godinu i kako su se svake godine za kreiranje nove mape punile grupe sve više i više kreirana je manifestacijska radionica koju održavam nekoliko puta godišnje.

Radionica je podijeljena u dva dijela.

Kako se svi mi jako volimo držati za stare stvari, ljude, ponašanja, emocije i teško nam je otpustiti te terete u prvom dijelu radionice EFT matodom raditi ćemo na otpuštanju onoga što nam ne služi. Kroz tapkanje ćemo otkloniti negativne emocije i otvoriti se za ono što nas čeka u drugom dijelu radionice.

Kako ćemo znati koji su to događaji, situacije i ljudi koji nam ne služe više?
Jednostavno, kada pomislimo na njih ne osjećamo se dobro. Izazivaju u nama neke neugodne emocije.

Isto tako kako se ne želimo osjećati loše, svi mi želimo i nešto novo. Nove ljude, nova iskustva, nove stvari, novu energiju. Time ćemo se baviti na drugom dijelu radionice gdje ćemo proći osnovne korake izrade mape želja koja će nam služiti za daljnju svijesnu kreaciju onoga što želimo. Tu ćemo kreirati vlastite mape želja (ukoliko imate slike, časopise, fotografije onoga što želite ponesite ih sa sobom) uz stručno vođenje izrade mape prema feng shui metodi.

Jeste li znali, ono što stavimo na mapu želja u 90% se ostvari., a još kada su udružene energije s istom namjerom taj postotak sigurno raste 🙂

Zato postanite kreator vlastitog života i krenite ostvarivati i planirati to što želite!

Radionica se održava u Zagrebu 10.7. od 18:00 do 21:00 i maksimalan broj sudionika je 6, online su slobodna 2 mjesta.

Kotizacija za radionicu sa svim uključenim materijalima iznosi 200 kn.

Radionicu vodi Danijela Medaković, certificirani AAMET praktičar s petogodišnjim iskustvom rada s klijentima i održavanja radionica.

Mogle bi vas zanimati i ostale radionice:

Preokreni 5 iscrpljujućih emocija

Osnovna EFT radionica

Još bi vas moglo zanimati ovo:

5 RAZLOGA ZA KORIŠTENJE EFT TEHNIKE

STRAH I ANKSIOZNOST – EMOCIONALNO ČIŠĆENJE

Ostale zanimljive blogove potražite OVDJE. 

finale logo tapkanje

Danijela Medaković

danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu