fbpx

Nemate novca? Mijenjajte sebe…

Rješiti se negativnih uvjerenja vezanih uz novac i nije sasvim jednostavno i lako. U većini slučajeva korijeni vjerovanja o novcu dolaze iz naših prošlih iskustava, čak i iz onih kada smo bili sasvim mali. Način na koji su naši roditelji pričali o novcu, njihove rasprave ili svađe oko novca i njihovi financijski problemi kroz cijeli period vašeg odrastanja duboko utječu na vašu sposobnost da zaradite novac. Vjerujete li da novac ne pada s neba, da ne zaslužujete lijepe stvari, da više novca znači i više problema ili da vam novac curi iz novčanika? Ili se možda bojite da ćete postati/ostati siromašni? Sve su to vrlo negativne poruke koje šaljete u svemir.

Dobra vijest je da možete to sve promijeniti,  a loša da to iziskuje rad. I to rad za koji vam je potrebna nečija pomoć.

Znamo svi da mi kao jedinka ne možemo promijeniti gospodarsku situaciju, povećati ukupni BDP, smanjiti kamate na kredite i kartice, ali kako je rekao A. Huxley, samo je jedan kutak svemira koji sigurno možete promijeniti, a to ste vi sami; tako da mjenjajući sebe možemo biti mala promjena koja vodi k velikoj.

Financijski problemi čvrsto su povezani sa vjerovanjem o osobnoj vrijednosti , tako da radeći na novčanim problemima automatski radite i na svim ostalim poljima vašega života, samopouzdanju, samopoštovanju, samovrednovanju i ljubavi prema sebi. I nikada nije kasno za krenuti ususret svojoj financijskoj slobodi.

U jednoj od grupa Tapkanjem do financijske slobode jedna od klijentica je željela dobiti povišicu jer je smatrala da za njezin posao u drugim firmama ljudi imaju u prosjeku 20% veću plaću. Radile smo na tome i ona je kroz dva tjedna dobila promaknuće, posao u drugom odjelu i trebala je pregovarati oko svoje plaće. Međutim to je stalno odgađala i dan prelaska na novo radno mjesto bio je vrlo blizu a ona još uvijek nije znala kolika joj je nova plaća i obratila se ponovno meni i rekla da ona misli da ne zavrijedi ni tu plaću koju ima, a kamali veću. To je njeno vjerovanje o njoj samoj koje ju je blokiralo da iako joj se pruža prilika da dobije ono što želi ona ne može ispregovarati plaću jer nema povjerenje u sebe i svoje sposobnosti.

To nam se događa svakoga dana svakome od nas… Jer zapravo naša financijska situacija je odraz toga koliko mi sebe cijenimo u odnosu na novac.

Tapkanje (EFT) je znanstveno dokazana metoda koja vam pomaže da promijenite vaša korijenska uvjerenja, otpustite blokade i nadvladate situacije jednostavnim tapkanjem na akupunkturne točke pritom izgovarajući afirmacije. Više o tapkanju pročitajte na linku

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu

Više o tapkanju saznajte u videu