Mala škola samopouzdanja

Znaš onaj osjećaj koji dolazi nakon euforije vođene nečim što želiš napraviti a onaj glas u glavi ti kaže “ Ma pusti, ne možeš ti to?” ili još bolje “ Uz sve te obaveze nemaš ti vremena za to” ili “ Spusti se na zemlju i ne sanjaj”?!

A znaš li zapravo što se dogodilo? Izgubila si vlastitu moć! Izgubila si samopouzdanje i onu dječju crtu u sebi koja ti govori da možeš sve što hoćeš! Izgubila si hrabrost! I izgubila si sebe!

Kako je do toga došlo? Sama si se uvjerila, naravno uz svesrdnu pomoć okoline, čak i tvojih najbližih (naravno oni su to radili jer nisu znali drugačije i jer su mislili da te tako štite od razočaranja) da ne možeš, da nisi sposobna i da si zapravo slaba.

Kroz program tapkanja, ove jedinstvene tehnike oslobađanja od negativnih emocija, stavova i uvjerenja brže dolazimo do željenih rezultata jer uz promjenu misli i fokusiranje na pozitivno fizički i mentalno se oslobađamo negativnosti koje su u nama.

Znam o čem pričam, i sama sam sve to prošla. Mislila sam da ne mogu voditi svoj posao, da moram biti ovisna o poslodavcu!  Mislila sam da nisam baš najbolji materijal za majku a sada imam dvoje djece kojima sam super mama. Mislila sam da me nitko neće voljeti i željeti biti moj partner, a već sam 12 godina u braku.  Mislila sam da nemam nikakve sportske sposobnosti a naučila sam snowboard i wakeboard i windsurf i voziti bicikl i učim yogu. Svašta sam ja mislila da ne mogu, isto kao što misliš i ti.

I što sam napravila, poduzela sam korake! Shvatila sam na neću biti nemoćna i strahu, odricati se života jer nešto mislim da ne mogu, vratila svoje samopouzdanje i vjeru u sebe i ostvarila ono što sam željela.

Kreairala sam tako i ovaj program po uzoru na to što sam radila sama na svom primjeru, i na primjeru klijenata s kojima radim.

Koncept programa:

5 GRUPNIH TERMINA SRIJEDOM

5 INDIVIDUALNIH TERMINA JEDNOM TJEDNO –opcionalno

50 DANA SVAKODNEVNA PODRŠKA PUTEM ZATVORENE GRUPE

Program je jedinstven po tome što ja s vama radim svakoga dana, tu sam za vas da vam pomognem u svakom trenutku a tu je i grupa koja vam pomaže svojim primjerima, onome na čemu oni zapinju a i podrška su kada vi zapnete.

SVI koji su prošli ijedan moj program slažu se da je moja svakodnevna prisutnost najveća vrijednost jer ih motivira da krenu dalje, da izvrše zadatke. Znate i sami da prođemo kroz puno toga, a ništa ne primjenjujemo svakodnevno. Kada je netko uz nas i kada imamo oslonac lakše se motiviramo da rješavamo svoje probleme.

Termini:

Početak svibnja 2018.

Cijena:

Kotizacija za program iznosi SAMO 800 kn, plativo u 2 obroka (cijena za 40-dnevnu podršku i grupne termine).

Opcionalni individualni termini su za polaznike programa 200 kn umjesto regularnih 300 kn i mogu se nadoplatiti bilo kada u tijeku programa.

Cijena programa kada s uračunatih 6 individualnih termina iznosi 1800 kn.

Sigurno toliko vrijedite sami sebi!

Mjesta su ograničena na 10 za Zagreb i 5 online.

Prijava je obavezna na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162.

Mjesto je rezervirano uplato 200 kn na žiroračun.

Programom kroz 5 tjedana i 5 grupnih  susreta zapravo radimo na tome da konkretnim alatima vratite samopouzdanje i da napokon krenete raditi one stvari koje bi voljele, a mislite da ne možete.

Već nakon 10-tak dana vidljivi su rezultati!

Program se može pratiti i online iz svih dijelova Hrvatske i svih dijelova svijeta.

PRIJAVNICA

Kontaktirati me možete na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162

Radujem se zajedničkom napretku,

Danijela

Radujem se zajedničkom napredovanju,

Danijela

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu