Mala škola samopouzdanja

Znaš onaj osjećaj koji dolazi nakon euforije vođene nečim što želiš napraviti a onaj glas u glavi ti kaže “ Ma pusti, ne možeš ti to?” ili još bolje “ Uz sve te obaveze nemaš ti vremena za to” ili “ Spusti se na zemlju i ne sanjaj”?!

A znaš li zapravo što se dogodilo? Izgubila si vlastitu moć! Izgubila si samopouzdanje i onu dječju crtu u sebi koja ti govori da možeš sve što hoćeš! Izgubila si hrabrost! I izgubila si sebe!

Kako je do toga došlo? Sama si se uvjerila, naravno uz svesrdnu pomoć okoline, čak i tvojih najbližih (naravno oni su to radili jer nisu znali drugačije i jer su mislili da te tako štite od razočaranja) da ne možeš, da nisi sposobna i da si zapravo slaba.

Kroz program tapkanja, ove jedinstvene tehnike oslobađanja od negativnih emocija, stavova i uvjerenja brže dolazimo do željenih rezultata jer uz promjenu misli i fokusiranje na pozitivno fizički i mentalno se oslobađamo negativnosti koje su u nama.

Znam o čem pričam, i sama sam sve to prošla. Mislila sam da ne mogu voditi svoj posao, da moram biti ovisna o poslodavcu!  Mislila sam da nisam baš najbolji materijal za majku a sada imam dvoje djece kojima sam super mama. Mislila sam da me nitko neće voljeti i željeti biti moj partner, a već sam 12 godina u braku.  Mislila sam da nemam nikakve sportske sposobnosti a naučila sam snowboard i wakeboard i windsurf i voziti bicikl i učim yogu. Svašta sam ja mislila da ne mogu, isto kao što misliš i ti.

I što sam napravila, poduzela sam korake! Shvatila sam na neću biti nemoćna i strahu, odricati se života jer nešto mislim da ne mogu, vratila svoje samopouzdanje i vjeru u sebe i ostvarila ono što sam željela.

Kreairala sam tako i ovaj program po uzoru na to što sam radila sama na svom primjeru, i na primjeru klijenata s kojima radim.

Koncept programa:

6 GRUPNIH TERMINA SRIJEDOM

6 INDIVIDUALNIH TERMINA JEDNOM TJEDNO –opcionalno

50 DANA SVAKODNEVNA PODRŠKA PUTEM ZATVORENE GRUPE

Program je jedinstven po tome što ja s vama radim svakoga dana, tu sam za vas da vam pomognem u svakom trenutku a tu je i grupa koja vam pomaže svojim primjerima, onome na čemu oni zapinju a i podrška su kada vi zapnete.

SVI koji su prošli ijedan moj program kažu da je moja svakodnevna prisutnost najveća vrijednost jer ih motivira da krenu dalje, da izvrše zadatke. Znate i sami da prođemo kroz puno toga, a ništa ne primjenjujemo svakodnevno. Kada je netko uz nas i kada imamo oslonac lakše se motiviramo da rješavamo svoje probleme.

Termini:

6 četvrtaka za redom, počinjemo 25.1. 2018. u 18:30

Ostali termini su 1.2. , 8.2., 15.2., 22.2. i 1.3.

Cijena:

Kotizacija za program iznosi SAMO 800 kn, plativo u 2 obroka (cijena za 40-dnevnu podršku i grupne termine).

Opcionalni individualni termini su za polaznike programa 200 kn umjesto regularnih 300 kn i mogu se nadoplatiti bilo kada u tijeku programa.

Cijena programa kada s uračunatih 6 individualnih termina iznosi 1800 kn.

Sigurno toliko vrijedite sami sebi!

Mjesta su ograničena na 10 za Zagreb i 5 online.

Prijava je obavezna na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162.

Mjesto je rezervirano uplato 200 kn na žiroračun.

Programom kroz 6 tjedana i 6 grupnih  susreta zapravo radimo na tome da konkretnim alatima vratite samopouzdanje i da napokon krenete raditi one stvari koje bi voljele, a mislite da ne možete.

Već nakon 10-tak dana vidljivi su rezultati!

Program se može pratiti i online iz svih dijelova Hrvatske i svih dijelova svijeta.

Radujem se zajedničkom napredovanju,

Danijela

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu