fbpx

Kreiraju li misli ili emocije?

Ako znamo da su emocije, a ne nužno toliko naše misli kreatori svijete oko nas postavlja se pitanje trebamo li mijenjati misli ili emocije?

Zakon privlačenja nas uči da naše misli kreiraju, da  našim mislima privlačimo situacije, okolnosti i ljude u naš život. A gotovo uvijek zaboravljamo i još jednu vrlo važnu stvar koju nas uči. Da je zapravo EMOCIJA puno važnija od misli.

Kada ostanete bez posla i pokušavate i svim silama se trudite uvjeriti sebe i misliti pozitivno pri tome si govoreći  “Ovo je nova prilika, taj otkaz je za moje najveće dobro, znam da ima posla i da ću privući divan posao, ja zavrijeđujem posao koji je puno bolji od ovog posla…”  a pritom osjećate u želucu grč, suze samo što vam ne idu na oči i hvata vas panika kako ćete platiti račune potpuno je beskorisno to ponavljati i mijenjati misli jer emocija je jača od svake misli i tijelo vam daje do znanja da to nije vaša istina, da vi ne vjerujete u to.

Ukoliko želite kreirati novi posao, i vjerovati da vas on čeka, potrebno je promijeniti vašu dominantnu vibraciju. U gore navedenom primjeru dominantna vibracija osobe je strah, ne vjera u sebe i pozitivnost kako se to nekima čini.   U emociji straha ne možete dobiti novi posao, a kamali posao bolji od ovoga koji ste radili. Dakle vaš zadatak je promijeniti vibraciju, a to ćete napraviti tako da promijenite emociju.

Ukoliko iz vašeg energetskog sustava otpustite taj strah svaki puta odmah kada ga osjetite  kroz neko vrijeme zamijeniti će ga osjećaj sigurnosti, povjerenja i vjere u sebe jer ćete imati u rukama

Najjednostavnija i najbrža metoda otpuštanja negativnih emocija s kojoj sam se ja ikada susreta je tapkanje- EFT. Već kroz 10-tak minuta tapkanja mi otpuštamo tu negativnu emociju i onda na njeno mjesto možemo prihvatiti pozitivnu misao ili afirmaciju.

Dok u našem tijelu postoji negativna emocija vezana uz neki aspekt našeg života ne možemo je promijeniti pozitivnim mislima, nego je trebamo priznati i energetski otpustiti kako bi na njeno mjesto došla ona željena. Upravo to radimo tapkanjem.

Tapkajući na naše izlazne energetske meridijane mi otpuštamo emocije iz našega tijela, a izgovarajući ono što nam predstavlja problem mi osvještavamo i druge opcije koje imamo u datoj situaciji.

Zato je moj prijedlog mjenjajte vaše emocije i vibracije i na taj način ćete promijeniti i vaše misli.

Više o tapkanju kao metoi emocionalne slobode pročitajte na linku.

Radosno,

Danijela

Danijela Medaković

EFT praktičar & Life coach

095 7421 162

danijela@tapkanje.eu

www.tapkanje.eu

www.danijelamedakovic.com