fbpx

Jeste li toliko vezani za staro da ne možete prihvatiti novo?

Još par dana i dolazi nam Nova godina. Neki kažu dan kao i svaki drugi i ne razumiju zašto se drugi tome vesele. Neki kažu samo da ne bude grozna kao ova,a neki pak kažu baš aš se veselim, to će mi biti najbolja godina u životu. Kao i uvijek ima nas različitih…

Ja se radujem  Novoj godini, jer zbrajam i analiziram sve ono što sam napravila u ovoj godini i radosna sami zahvalna zbog svega onog dobrog što mi je donijela.  A i zbog sveg onog manje lijepog jer nam je i to dio života. Ovo vrijeme oko Nove godinei kalendarski i pshiloški obilježava nov i svjež početak. Svi smo ovih dana u nekim kreiranjima i planiranjima kakva bi željeli da nam bude godina pred nama. Nova godina je vrijeme novih početaka i uvijek želimo više i bolje za sebe i za sve oko nas u idućoj godini.

Planiramo koje navike ćemo promijeniti, kamo ćemo sve putovati, što sve želimo učiniti.Sanjamo o tome kako ćemo biti hrabriji, mršaviji, sretniji, bogatiji. Odlučujemo da ćemo se više smijati, više vježbati, više družiti.bI tako nažalost svake godine isto…  Jer nismo ustrajni u tim životnim promjenama koje zapravo želimo. I ako i krenemo s promijenama one su kratkoga vijeka, i već ih prekršimo u prvih petnaestak dana.

A kako ćemo kreirati Novu godinu ako smo energetski još zarobljeni u staroj? Kako onda krenuti dalje, napraviti svjež i nov početak i ostvariti ono što želimo? Prvo i osnovno je otpustiti stare obrasce, otpustiti događaje iz prošlosti za koje ste još uvijek energetski vezani. I tako krećemo dalje, tako idemo naprijed i shvaćamo da je naš život dobar onoliko koliko smo mi dobro i da su svi oko nas dobro onoliko koliko smo mi dobro. Otpuštenjem prošlosti sa zahvalnošću otvaramo se novim mogućnostima kreiranje života kakav želimo.

Mnoge klijentice i klijenti mi govore i pišu o tome kako su sve to mnogo puta čuli i znali, ali jednostavno nisu imali alat s kojim bi radili i koji bi im pomogao u energetskom otpuštanju prošlost dok se nisu susreli s tapkanjem. Jer tapkanje je alat koji nam pomaže i uči nas kako, a ne daje nam samo ono što trebamo, jer na svijesnoj razini mi svi znamo što trebamo, ali ne znamo kako. Kada bi znali kako sigurno bi i uspjeli. Zato je tapkanje tu da nam pokaže kako i usmjeri nas da ga samostalno koristimo onda kada smo u situaciji da znamo što a ne znamo kako!

Potrebn je emocije iz stare godine ostaviti u staroj, jer njimajetamo i mjesto i emotivnoočišćeni oz svega što nas veže za prošlost krenuti naprijed u nove uspjehe, želje, ciljeve i nade…

Jer sjetite se život nije pronalaženje sebe, život je kreiranje sebe.

Želim vam radostan dan,

Danijela

Danijela Medaković

EFT praktičar & Life coach

095 7421 162

danijela@tapkanje.eu

www.tapkanje.eu

www.danijelamedakovic.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *