fbpx

INDIVIDUALNO


SLIDER 3
Kada odabrati individualan pristup?

Svakome od nas se neminovno događa da mu je ponekad potrebna pomoć oko problema, izazova i strahova s kojima se suočava.

Oko puno stvari  imamo pomoć i podršku prijatelja, obitelji, roditelja, partnera…  ali postoje neke stvari u nama koje oni ne mogu razumjeti jer nisu kao mi, nemaju znanje da nam pomognu ili je nama jednostavno neugodno o tome govoriti.

U tu svrhu služe profesionalni terapeuti i praktičari koji imaju znanje, iskustvo  i metode kojima ćete brže, lakše i jednostavnije riješiti svoj problem i otkloniti teret.

Kako vam ja mogu pomoći?

Iako je EFT-tapkanje jednostavna metoda kojom si svakodnevno pomažete normalno je da zapnete. Jednostavno se nađete u situaciji u kojoj kao da se vrtite u krug. To je trenutak kada trebate angažirati praktičara koji ima dovoljno znanja da vas usmjeri na put gdje  ćete  pronaći rješenje vašeg problema.

EFT praktičari su osobe koje imaju posebne načine i pristupe svakom pojedincu. Kako mi svi nismo isti tako i ne vrijedi za sve nas univerzalan recept tapkanja. Čak je i za različite probleme kod iste osobe potrebno promijeniti nekoliko pristupa. U nekim situacijama će nam više pomoći neki vizualni podražaj, u nekima kinestetičko iskustvo, u nekom događaju će okidač biti zvuk, u trećem pak miris. Iskusan praktičar zna baratati svim tim načnima kako biste najlakše i najbezbolnije riješili svoj problem.

Ja, kao certificirani EFT praktičar sam u tom procesu osoba koja vas usmjerava u pravcu rješenja vašeg problema. I kada vam se čini da se vrtite u krug ili stojite na mjestu onda je pravo vrijeme za zatražiti individualni termin tapkanja.

 

Kako izgleda i koliko traje individualan termin?

Individualni termin traje oko 1,5 sat. U tih sat i pol tapkamo na jedan vaš problem i sve njegove aspekte. Raditi samnom možete putem Skypa ili u Zagrebu uživo. Tretmani putem skypa su isto učinkoviti kao i tretmani uživo. Redovno radim s klijentima iz Austije, Amerike,  Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Zadra, Splita, a čak i neki moji klijenti iz Zagreba radije biraju Skype termine jer štede vrijeme na putovanje.

 

Za sva pitanja možete se javiti putem kontakt forme, odgovoriti ću u najkraćem mogućem roku:

 

 

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu