INDIVIDUALNO

SLIDER 3Kada odabrati individualan pristup?

Svakome od nas se neminovno dogoađa u životu da mu je potrebna pomoć oko problema, izazova i strahova s kojima se nosi.

Oko puno toga imamo pomoć i podršku prijatelja, obitelji, roditelja, partnera…  ali postoje neke stvari u nama koje oni ne mogu razumijeti jer nisu kao mi, nemaju znanje da nam pomognu ili je nama jednostavno neugodno o tome govoriti.

U tu svrhu služe profesionalni terapeuti i praktičari koji imaju znanje, iskustvo  i metode kojima ćemo brže, lakše i jednostavnije riješiti svoj problem i otkloniti teret.

Kako vam ja mogu pomoći?

Iako je EFT-tapkanje jednostavna metoda kojom si svakodnevno pomažete normalno je da zapnete. Jednostavno se nađete u situaciji u kojoj kao da se vrtite u krug. To je trenutak kada trebate angažirati praktičara koji ima dovoljno znanja da vas usmjeri na put gdje  ćete  pronaći rješenje vašeg problema.

Ja sam u tom procesu osoba koja vas usmjerava u pravcu rješenja vašeg problema. I kada vam se čini da se vrtite u krug ili stojite na mjestu onda je pravo vrijeme za zatražiti individualni termin tapkanja.

Kako izgleda i koliko traje individualan termin?

Individualni termin traje oko 1,5 sat. U tih sat i pol tapkamo na jedan vaš problem i sve njegove aspekte. Raditi samnom možete putem Skypa ili u Zagrebu uživo. Tretmani putem skypa su isto učinkoviti kao i tretmani uživo. Ja imam klijente iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Zadra, Splita, a čak i neki moji klijenti iz Zagreba rađe biraju Skype termine jer štede vrijeme na putovanje.

Danijela Medaković                                                                                finale logo tapkanje
danijela@tapkanje.eu
095 7421 162
www.tapkanje.eu