fbpx

Individualno

SLIDER 3


Kada odabrati individualan pristup?

Svakome od nas se neminovno događa da mu je ponekad potrebna pomoć oko problema, izazova i strahova s kojima se suočava.

Oko puno stvari  imamo pomoć i podršku prijatelja, obitelji, roditelja, partnera…  ali postoje neke stvari u nama kojima nam oni ne mogu pomoći i potrebno potražiti pomoć stručnjaka.

Kada shvatite da sami ne možete i ne znate dalje, da vam je previše emocionalnog tereta koji nosite, da vas izluđuje buka u glavi vrijeme je za zakazati individualan termin.

Kako vam ja mogu pomoći?

Iako je EFT-tapkanje jednostavna metoda kojom si svakodnevno pomažete postoji ogromna razlika između pristupa kod samopomoći i kao metoda rada s praktičarem. Ja kao iskusna EFT  praktičarka imam posebne metode kako doći do unutarnjih obrazaca, događaja iz prošlosti koji vas blokiraju i pomoći vam da ih otpustite, a sa njima zajedno emocionalni i energetski naboj.  Jednostavno se nađete u situaciji u kojoj kao da se vrtite u krug. To je trenutak kada trebate angažirati praktičara koji ima dovoljno znanja da vas usmjeri na put gdje  ćete  pronaći rješenje vašeg problema.

EFT praktičari su osobe koje imaju posebne načine i pristupe svakom pojedincu. Kako mi svi nismo isti tako i ne vrijedi za sve nas univerzalan recept tapkanja. Čak je i za različite probleme kod iste osobe potrebno promijeniti nekoliko pristupa. U nekim situacijama će nam više pomoći neki vizualni podražaj, u nekima kinestetičko iskustvo, u nekom događaju će okidač biti zvuk, u trećem pak miris. Iskusan praktičar zna baratati svim tim načinima kako biste najlakše i najbezbolnije riješili svoj problem.

Ja, kao certificirani EFT praktičar sam u tom procesu osoba koja vas usmjerava u pravcu rješenja vašeg problema. I kada vam se čini da se vrtite u krug ili stojite na mjestu onda je pravo vrijeme za zatražiti individualni termin tapkanja.

Kako izgleda i koliko traje individualan termin?

Individualni termin traje oko 1,5 sat. U tih sat i pol tapkamo na jedan vaš problem i sve njegove aspekte. Raditi sa mnom možete putem Skypa ili u Zagrebu uživo. Tretmani putem skypa su isto učinkoviti kao i tretmani uživo. Redovno radim s klijentima iz Austije, Amerike,  Bosne i Hercegovine, Srbije, Njemačke, Zadra, Splita, a čak i neki moji klijenti iz Zagreba radije biraju Skype termine jer štede vrijeme na putovanje.

Mogu li si ja to priuštiti?

Cijena individualnog termina je 300 kn, za tri termina 750 kn, za šest termina 1500 kn.

Ukoliko se radi o manjem problemu (nedostatak motivacije, fokusa, stres, konkretan strah) u prosjeku je dovoljno 3 do 5 termina, dok se pak kod dubljih problema (tjeskoba, panični napadaji, dugotrajna emocionalna napetost, manjak samopouzdanja, besmisao života) ta brojka kreće između 8 i 12 termina.