Bolovi u leđima -EFT radionica

Prema energetskoj psihologiji čije je EFT sastavni, možda i najvažniji dio poznato je da emocije skladištimo u tijelu i da svi problemi s kojima se suočavamo proizlaze iz naše emocionalne reakcije.

Nešto za nas ima značaj tek onda kada uz to vežemo emocije.

Emocije su začin života, ali kada ih ne znamo pravilno izraziti i otpustiti uzrokuju probleme, fizičke, emocionalne, mentalne.

Energetska psihologija nas uči da svaki dio tijela ima neku emociju koju rado veže na sebe. Tako kada imamo bolove u ramenima i vratu trebamo razmisliti koju su to tereti i opterećenja koja nosimo kroz život. Da li su oni prouzrokovani sadašnjom situacijom ili nekim uzrocima iz prošlosti.

Srednjem djelu leđa pripisuje se nedostatak podrške. Možda nam se čini da se na nikoga ne možemo osloniti i da sve moramo sami. To je vrlo često kod žena.

Blovi, grčenja i zakočenja u donjem dijelu leđa ukazuju na pretjeranu brigu i strah oko životnih pitanja. Novca, kupovina, egzistencije.

Vjerujem da kada razmislite o ovome i uđete u tematiku itekako shvaćate da ova podjela isto tako izgleda i kod vas.

Na radionici ćemo se baviti emocionalnom komponentom i što je to što izaziva stres koji potom grči mišiće i uzrokuje bol.

Otkriti ćemo uzrok i naučiti osnovni recept kako tapkati kada zaboli, kako tapkati svakoga dana i što sve još možemo uključiti da se riješimo bolova na holistički način radom na duhu i tijelu.

Radionica se održava u Zagrebu, 22.2. od 18:00 do 20:30. – slobodna 3 mjesta

Kotizacija iznosi 150 kn i u cijenu su uključeni opsežni materijali za samostalan rad nakon radionice.

Grupa podrške na koju možete redovito dolaziti nakon radionice održava se jedan do dva puta mjesečno uglavnom četvrtkom.

PRIJAVNICA

Kontaktirati me možete na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162

Radujem se zajedničkom napretku,

Danijela

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *